ΨΗΦΙΑΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Αν θέλετε να παρουσιάσετε τα έγγραφα σας ή τις εργασίες που έχετε δημιουργήσει με τους μαθητές σας σε μορφή βιβλίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες διαδικτυακές εφαρμογές:
  1. Το  http://issuu.com/ . Δείτε στην προηγούμενη ανάρτηση τις εργασίες των μαθητών μου της Γ τάξης που παρουσιάστηκαν με αυτή την εφαρμογή.Η εφαρμογή είναι δωρεάν. Μετατρέψτε το έγγραφο που θέλετε να παρουσιάσετε σε αρχείο pdf και ύστερα περάστε το στο issuu γιατί σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να προκληθούν κάποιες ανεπιθύμητες αλλαγές.
  2. Το http://www.calameo.com/ . Και αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν. Η συμβουλή να μετατρέψετε το έγγραφο σε pdf ισχύει και γι΄αυτή την εφαρμογή.
  3. Το http://www.flipsnack.com/en/ . Κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τις δύο προηγούμενες εφαρμογές όμως να ξέρετε οτι όταν θα παρουσιάσετε την εργασία σας στο blog σας ή στην ιστοσελίδα σας θα εμφανίσει μόνο τις 15 πρώτες σελίδες.Ανεβάζει βέβαια όλο το έγγραφο σε μορφή pdf αλλά η δωρεάν έκδοση του εμφανίζει μόνο τις 15 πρώτες σελίδες σε περίπτωση που το έγγγαφο είναι μεγαλύτερο.
  4. Το http://www.storyjumper.com/  είναι μια άλλη διαδικτυακή εφαρμογή που καλό είναι να γνωρίζετε, αν θέλετε να δημιουργήσετε ψηφιακά παραμύθια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σκηνικό από αυτά που διαθέτει ή ακόμα και να ανεβάσετε δικές σας φωτογραφίες. Επιλέγετε ήρωες, αντικείμενα και διαλόγους και δημιουργείτε το δικό σας παραμύθι. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.
  5. Μη ξεχνάτε βέβαια και το http://storybird.com/  που επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όμορφες ιστορίες και παραμύθια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΨΩΔΙΑ Ζ 369-529

Ευριπίδη Ελένη-Β επεισόδιο, 4η σκηνή

Η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ