Προτάσεις για τη δημιουργία ψηφιακών κόμικς

Με τα ακόλουθα προγράμματα μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφιακά κόμικς εύκολα και γρήγορα: 
  1.  Comic creator : Δεν απατείται εγγραφή. Συμπληρώνετε τίτλο, υπότιτλο και τον δημιουργό του κόμικς και ξεκινάτε. Επιλέγετε τα panels που χρειάζεστε και στη συνέχεια backgrounds, people και items. Τα επιλέγετε και τα σέρνετε στην οθόνη για να δημιουργήσετε την ιστορία σας. Πληκτρολογήσε το κείμενο και  στη συνέχεια πατήστε finish. Μπορείτε να εκτυπώσετε τα κόμικς ή να τα σώσετε με printscreen.
  2. Chogger: Δεν απαιτείται εγγραφή. Αφού επιλέξετε make comics, επιλέγετε το πλαίσιο και στη συνέχεια εισάγετε εικόνα. Μπορείτε να αναζητήσετε εικόνες στο google, εισάγοντας το θέμα ή μπορείτε να φορτώσετε εικόνα από τον υπολογιστή
    σας.Επιλέγετε add image και στη συνέχεια σέρνετε την εικόνα που επιλέξατε ή φορτώσατε στον καμβά σχεδίασης. Μετά εισάγετε συννεφάκια διαλόγων και γράφετε το κείμενο σας. Όταν τελειώσετε, πατάτε finish, συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και πατάτε publish. Σε λίγα λεπτά μπορείτε να δείτε το κόμικς σας. Μπορείτε να αντιγράψετε το link ή να σώσετε το κόμικς με printscreen.
  3. Stripgenerator: Δεν απαιτείται εγγραφή. Επιλέγετε create new strip και φτιάχνετε το κόμικς σας. Επιλέγετε frames, characters, items, text και δημιουργείτε την  ιστορία σας. Όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας, επιλέγετε finish και συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία. Μπορείτε να μοιραστείτε το κόμικς σας, να το φέρετε στην ιστοσελίδα σας ή να το αποθηκεύσετε ως εικόνα.
  4. Write comics: Δεν απαιτείται εγγραφή. Επιλέγετε background, φιγούρες και συννεφάκια διαλόγων και στη συνέχεια στο τετράγωνο πλαίσιο που σας δίνεται πληκτρολογήστε το κείμενο σας και πατήστε submit word.

    Πατήστε add another scene, αν θέλετε να προσθέσετε σκηνή και finished αν έχετε τελειώσει.  Μπορείτε να αντιγράψετε το link ή να αποθηκεύσετε το κόμικς ως εικόνα.
  5.   Witty comics: Αφού κάνετε την απαραίτητη εγγραφή, επιλέγετε background, φιγούρες, συννεφάκια διαλόγων, πληκτρολογείτε το κείμενο σας, δίνετε ένα τίτλο και στη συνέχεια πατάτε save. Μπορείτε να αποθηκεύσετε το κόμικς σας με printscreen.
                                        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΨΩΔΙΑ Ζ 369-529

Η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ

Ευριπίδη Ελένη-Β επεισόδιο, 4η σκηνή