Αποτελέσματα 4ου πανελλήνιου διαγωνισμού ιστορικού ντοκιμαντέρ

Η ταινία μας "Ένα αρχοντικό της Καβάλας αφηγείται..." απέσπασε έπαινο στον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό ιστορικού ντοκιμαντέρ!! Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.



 Το ταξίδι που ξεκινήσαμε στην τοπική μας ιστορία τον Νοέμβριο του 2017 τελειώνει εδώ με τον καλύτερο τρόπο. Θερμές ευχαριστίες:
Στην κυρία Ελένη Ιορδάνου. Ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μας, μας παραχώρησε φωτογραφικό και αρχειακό υλικό και μας αφηγήθηκε με αγάπη και συγκίνηση την ιστορία του σπιτιού της οικογένειας της. Παρακολουθήσαμε μαζί την τελετή βράβευσης εχθές στα ΓΑΚ Αθήνας και χαρήκαμε μαζί αυτήν τη διάκριση. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της μας περιέβαλαν με αγάπη και ζεστασιά και τους ευχαριστούμε πολύ.
Στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του 4ου πανελλήνιου διαγωνισμού ιστορικού ντοκιμαντέρ για την τιμή που μας έκανε.
Στην κυρία Κριθαρέλλη Μάγκυ και στον κύριο Λυκουρίνο Κυριάκο, ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους και την ιστορία της. Όποτε τους χρειάστηκα, μου προσέφεραν με ιδιαίτερη προθυμία τη βοήθεια και τις πολύτιμες γνώσεις τους.
Στον κύριο Διαμαντή Αξιώτη για το ενδιαφέρον του και φυσικά για το βιβλίο του "Πλωτές γυναίκες" που αποτέλεσε σημαντική πηγή πληροφοριών.
Στην κυρία Σαπφώ Αγγελούδη που βοήθησε την έρευνα μας με τις μελέτες και τις δημοσιεύσεις της.
Στη διευθύντρια του σχολείου μας, κυρία Ερωφίλη Μαυρίδου για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να μπορέσουμε να παρευρεθούμε στην απονομή τελετής.
Στη φιλόλογο του σχολείου μας, κυρία Αναστασία Μάμαλη για την εμψύχωση και την ηθική της συμπαράσταση.
Στον Δήμο Καβάλας που κάλυψε τα έξοδα της διαμονής μας στην Αθήνα.
Και φυσικά στους αγαπημένους μου μαθητές με τους οποίους πραγματοποιήσαμε αυτό το υπέροχο ταξίδι στην ιστορία της Καβάλας.Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία, το ενδιαφέρον τους, τη διάθεση για μάθηση, την αισιοδοξία τους και κυρίως για τη μετριοφροσύνη τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΡΑΨΩΔΙΑ Ζ 369-529

Η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ

Ευριπίδη Ελένη-Β επεισόδιο, 4η σκηνή